46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes skolās notika profilaktiskie pretnarkotiku reidi

Lai novērstu un atklātu likumpārkāpumus, kuri saistīti ar psihotropo vielu izplatīšanu un lietošanu izglītības iestādēs, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada skolu vadību, Valsts robežsardzes struktūrvienībām ar dienesta suņiem un Valsts ieņēmu dienesta kinologiem un viņu suņiem- veica profilaktisko reidu, informē Valsts policija.
Reida laikā 4 izglītības iestādēs tika veikta pārbaude ar mērķi novērst un atklāt noziegumus , kuri saistīti ar narkotisko vielu nelegālu apriti. Pozitīvi ir tas, ka pārbaudes laikā pārkāpumi netika konstatēti. 
 
Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa priekšnieks G.Paškevičs izsaka pateicību izglītības iestādēm par sapratni un atbalstu šī pasākuma veiksmīgai īstenošanai.

“Ceram arī uz skolēnu vecāku sadarbību un sapratni, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs varam nepieļaut psihotropo un narkotisko vielu izplatīšanu un lietošanu mūsu bērnu vidū”, teica LRP Rēzeknes iecirkņa priekšnieks Gunārs Paškevičs. 
 
Arī turpmāk, lai nepieļautu psihotropo vielu izplatību jauniešu vidū, šāda veida profilaktiskie pasākumi tiks veikti regulāri.
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"