46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem. Ir viens bojā gājušais

10.septembrī Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Audi, neizvēlējās drošu distanci, kā rezultātā iebrauca priekšā braucošajā automašīnā Citroen. Negadījuma rezultātā cieta 1981.gadā dzimusī Citroen vadītāja, kura ar muguras traumu tika nogādāta slimnīcā, informē Valsts policija.
10.septembrī Ilūkstes novada Bebrenes pagastā notika automašīnas Hyundai un motocikla sadursme. Pēc notikušā 1967.gadā dzimis motociklists ar dažādām traumām tika nogādāts slimnīcā. Policija skaidro negadījuma izraisīšanas iemeslus. 

11.septembrī Daugavpils novada Naujenes pagastā automašīnas Renault 1984.gadā dzimusī vadītāja nepalaida pa galveno ceļu braucošo Mecedes Benz, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā cieta Renault vadītāja, kura tika nogādāta slimnīcā. 
 
12.septembrī, no rīta Daugavpils novada Kalupes pagastā uz grunts ceļa atrasts 1956.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Veicot sākotnējo apskati tika noskaidrots, ka nodarītajiem miesas bojājumiem ir raksturīgas ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gūtās traumas. 
 
Policijā nekavējoties tika uzsākta šī notikuma izmeklēšana. Jau pēc pāris stundām, veicot meklēšanas pasākumus, tika aizturēti trīs vīrieši (1975., 1992. un 1993.g.dz.) notikušā apstākļu noskaidrošanai. Tāpat tika atrasta un izņemta vieglā automašīna, ar kuru brauca šīs personas.  Viena no policijas versijām ir tāda, ka minētās automašīnas vadītājs uzbrauca uz ceļa guļošam vīrietim un aizbrauca no notikuma vietas.
Policija turpina izmeklēšanu un skaidro precīzus notikuma apstākļus.
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"