46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Notiks Rēzeknes pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam publiska apspriešana

Rēzeknes pilsētas dome ar 2014.gada 22.augusta lēmumu Nr.746 „Par Rēzeknes attīstības programmas 1.redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai” nodeva publiskajai apspriešanai Rēzeknes pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam (turpmāk – Attīstības programma) 1.redakciju.
Attīstības programmas izstrādātājs ir Rēzeknes pilsētas dome. Attīstības programma ir vidēja termiņa attīstības plānošanas dokuments (līdz 7 gadiem), kurā noteiktas pašvaldības vidēja termiņa attīstības prioritātes un rīcības virzieni, izstrādāts investīciju plāns un īstenošanas uzraudzības un novērtēšanas kārtība. Rēzeknes pilsētas attīstības programma tika izstrādāta, balstoties uz iedzīvotāju aptauju, dažādu statistikas datu apkopojumu un analīzi, nozaru pārstāvju sagatavotajiem materiāliem un idejām, darba grupu diskusijām. Attīstības programma ir savstarpēji saskaņota ar attīstības plānošanas dokumentiem nacionālajā un reģionālajā līmenī.
Publiskās apspriešanas laiks ir no 2014.gada 1.septembra līdz 2014.gada 29.septembrim.
 
Publiskās apspriešanas sanāksme notiks 2014.gada 18.septembrī, plkst. 15.00 Rēzeknes pilsētas Domes mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 93, 134.kab.).
Ar Attīstības programmas materiāliem var iepazīties no 1. līdz 29. septembrim iedzīvotāju apkalpošanas centrā darba laikā, kur dokumenti ir pieejami drukātā versijā, kā arī interneta vietnē www.rezekne.lv – sadaļā „Oficiālā informācija/Publiskās apspriešanas” – elektroniskā formātā.
 
Rakstiskus komentārus, priekšlikumus un ierosinājumus Attīstības programmas 1.redakcijas papildināšanai iespējams iesniegt līdz 2014.gada 29.septembrim
  • Rēzeknes pilsētas Domes iedzīvotāju apkalpošanas centrā darba laikā, Atbrīvošanas alejā 93,
  • sūtot pa pastu uz adresi Rēzeknes pilsētas dome, Atbīvošanas aleja 93, Rēzekne, LV-4601,
  • sūtot uz e-pasta adresi marina.labanovska@rezekne.lv,
fiziskām personām – norādot vārdu un uzvārdu, dzīves vietas adresi, juridiskām personām – norādot reģistrācijas numuru, reģistrācijas un darbības vietas adresi.
Источник: rezekne.lv
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"