46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes uzņēmēja Andra Lucatnieka slepkavības lietā aiztur 3 personas

Saistībā ar uzņēmēja Andra Lucatnieka slepkavību Rēzeknē apcietinātas trīs personas. Lucatnieku šī gada 31.janvārī nošāva viņa privātmājā Rēzeknē.
Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne pastāstīja, ka VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki ciešā sadarbībā ar VP Galveno kriminālpolicijas pārvaldi, kriminālprocesa ietvaros pavisam aizturēja septiņas personas - organizēto noziedzīgo grupu dalībniekus.
 
Trīs no tiem, nozieguma izpildītājs, viņa atbalstītājs, kā arī nozieguma pasūtītāja starpnieks pašlaik atrodas apcietinājumā (1979., 1983. un 1993.gadā dzimušie vīrieši).
 
Izmeklēšanā nopratināti 42 liecinieki, nozīmētas desmit dažādas ekspertīzes, veiktas astoņas kratīšanas un vairākas apskates dažādu personu dzīvesvietās, kā arī veiktas citas izmeklēšanas darbības.
 
Šī gada sākumā jau ziņojām par slepkavību, kas notika 31.janvāra vakarā, kad Rēzeknē kādā privātmājā tika sašauts mājas īpašnieks, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām mira.
 
Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka bojā gājušais vīrietis ir 1965.gadā dzimis Rēzeknes uzņēmējs. Cietušajam bija konstatētas šautas brūces. Policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības. Uzreiz bija izvirzītas arī iespējamās slepkavības versijas, kas varētu būt saistīts ar viņa privāto dzīvo vai profesionālo darbību.
 
Источник: kasjauns.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"