46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pilsētas svētku laikā kursēs papildus autobusi

Rēzeknes pilsētas svētku laikā nakts pasākumu apmeklētāju ērtībai naktī no 1. uz 2. augustu un naktī no 2. uz 3. augustu tiks organizēti SIA „Rēzeknes satiksme” sabiedriskā transporta bezmaksas papildreisi.
Kā informē Rēzeknes pilsētas domes Satiksmes organizācijas inženiere-ekonomiste Tatjana Botušanska, Rēzeknes pilsētas svētku laikā nakts pasākumu apmeklētāju ērtībai naktī no 1. uz 2. augustu un naktī no 2. uz 3. augustu tiks organizēti SIA „Rēzeknes satiksme” sabiedriskā transporta bezmaksas papildreisi. 
Nakts maršrutu sākumpunkts būs pieturas „Festivāla parks” (Atbrīvošanas alejas un Pils ielas krustojumā) abos virzienos.
 
Viens no autobusiem aties no pieturas „Festivāla parks” Vipingas virzienā plkst. 23.30, otrs tanī pašā laikā aties no minētās pieturas Ziemeļu rajona jeb REBIR virzienā. Plkst. 23.50 no Vipingas un no pieturas REBIR aties autobusi, kuri brauks līdz pieturām „Centrs – Dome” un „Centrs – viesnīca Latgale”.
 
Naktī no 2. augusta uz 3. augustu no pieturas „Festivāla parks” aties autobusi abos (REBIR un Vipingas) virzienos plkst. 23.30, plkst. 00.10 un plkst. 01.00. Attiecīgi no pieturām REBIR un „Vipinga” uz pieturu „Festivāla parks” autobusi aties plkst. 23.50 un plkst. 00.30, bet plkst. 01.20 brauks līdz Centram.
 
Atgādinām, ka autobusi būs bezmaksas un apkalpos pasažierus visās pieturās maršruta garumā.
 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"