46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Nominēti pirmie titula „Rēzeknes Princese un Princis 2014” ieguvēji

Фото: rezekne.lv
28. jūnijā Rēzeknē, pirmo reizi Latvijas vēsturē, tika organizēts augsta līmeņa bērnu skaistuma un talantu konkurss. Šo projektu realizēja biedrības „Mis un Misters Rēzekne” vadītāja, titula „Miss Baltics 2013” ieguvēja Kristīne Viļuma, sadarbībā ar pašvaldības aģentūru „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, ziņo Rezekne.lv.
Pasākuma mērķis bija atrast un parādīt, ka Rēzeknē dzīvo skaisti, talantīgi un aktīvi bērni, kā arī saliedēt ģimenes un mācīties darboties komandā.
 
Finālistu atlase notika 2014. gada 10. maijā, un līdz fināla šovam, kas notika 28. jūnijā, norisinājās sagatavošanās posms. Konkursam tika izvēlēti 15 bērni vecuma grupā no 7 līdz 9 gadiem. Svarīgi atzīmēt, ka dalībnieki tika vērtēti visa darba procesa laikā – horeogrāfi, deju pasniedzēji, stilisti, fotogrāfi, sporta treneri un konkursa organizatori novērtēja dalībnieku attieksmi, disciplīnu, ieguldīto darbu, pieklājību, un tieši šīs vērtības tika ņemtas vērā žūrijas kopsapulcē, kad tika noteikts, kuri būs pirmie „Rēzeknes Princese un Princis”.
 
Kad vecāki ieradās parakstīt dalībnieku līgumus, viņi tika pārsteigti ar ziņu, ka konkursa gaitā no vecāku vidus tiks izvēlēti arī titula „Rēzeknes Karaliene un Karalis 2014” ieguvēji, par kuriem fināla šova laikā tika pasludināti Aleksandra Šarigina vecāki – Olga un Igors Šarigini.
 
Lai sagatavotu dalībniekus konkursam, par tērpiem rūpējās ne tikai pasākuma organizatori, bet arī paši vecāki. Jau konkursa sākumā vecāki tika informēti, ka būs viens izgājiens, kad vecākiem būs jāsagatavo tērps savai mazajai princesei vai princim. Nomināciju par labāko „FANTAZY” tērpu saņēma Elīna Spriņģe un Aleksandrs Šarigins.
 
Konkursa fināla šova laikā uzstājās vairāki viesmākslinieki – SDK „Rēzekne” dejotāji, deju grupa „SPARKLE”, dziedāja Benatele Filipova un Rēzeknes karatē kluba „Sakura” audzēkņi. Pasākumu vadīja titula „Vice Mis Rēzekne” ieguvēja Sanda Stikute un „Mis un Misters Rēzekne 2014” finālists Toms Sandors.
 
Nominācijas:
  • „Miss Smile 2014” – Elizabete Bikovska
  • „Miss Elegance 2014” – Anastasija Šerkina
  • „Miss Fashiom 2014” – Katrīna Laizāne
  • „Miss Lady 2014” – Vlada Viktorija Jonikāne
  • „Mister Gentleman 2014” – Aleksandrs Šarigins
  • „Miss Actress 2014” – Izolde Stukļa
  • „Mister Actor 2014” – Alens Vindačs
  • Skatītāju Simpātija 2014 starp meitenēm – Elīna Spriņģe
  • Skatītāju Simpātija 2014 starp zēniem – Rendijs Stikuts
  • „Miss Model 2014” – Adriana Rukmane
  • „Mister Model 2014” – Nikolajs Kedrins
  • „Miss Fotomodel 2014” – Anastasija Leuta
  • „Mister Fotomodel 2014” – Daniels Pleškāns
  • „Miss Talent 2014” – Renāte Zimova
  • „Mister Talent 2014” – Matvejs Zimovs
  • Žūrijas simpātija 2014 starp meitenēm – Adriana Rukmane
  • Žūrijas simpātija 2014 starp zēniem – Daniels Pleškāns
     
Šogad tika nominēti ne tikai „Rēzeknes Princese un Princis 2014”, bet arī „Rēzeknes Princese 2013”, par kuru kļuva Diāna Vladimirova. Atsaucoties biedrības „Mis un Misters Rēzekne” aicinājumam, šī skaistā princesīte pagājušā gada septembrī devās pārstāvēt Latviju pasaules mēroga bērnu skaistuma konkursā un pārveda mājās ne tikai nomināciju „Labākā no labākajām”, bet arī 1. vietu un galveno titulu „Little Princess of the World”.
 
„Rēzeknes Princese 2014” Anastasija Šerkina mācās Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijas 4. klasē, ir teicamniece. Piedalās skolas un pilsētas mēroga olimpiādēs. Aktīvi darbojas skolas latviešu tautu deju kolektīvā un dzied korī. Neskatoties uz to, ka mācības skolā aizņem lielāko daļu laika, Anastasija veiksmīgi piecus gadus dejo sporta deju klubā „Viva”. Mājās ir liela palīdze mammai un tētim – ar lielāko prieku piedalās ēdienu gatavošanā. Kad izaugs, sapņo kļūt par datorspeciālistu, bet brīvajā laikā nodoties saviem vaļaspriekiem – mūzikai un dejām.
 
„Rēzeknes Princis 2014” Matvejs Zimovs par sevi stāsta, ka ir ļoti nopietns un atbildīgs zēns, kurš vienmēr cenšas iegūt labus rezultātus gan mācībās, gan sportā. Viņš aktīvi piedalās skolas korī, vasarā patīk braukt ar velosipēdu, bet ziemā – slidot. Patīk klausīties mūsdienīgu mūziku, apgūt jaunas breakdance kustības.
 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"