46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pašvaldības policijas vietā Administratīva inspekcija

Pirmdien, 7.jūlijā, notika kārtējas Rēzeknes pilsētas domes komiteju sēdes. Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejas sēdes laikā , kā viens no jautājumiem tika izvirzīts lēmuma projekts par Administratīvas inspekcijas izveidi.
Ziņotais Raimonds Olehno paskaidroja deputātiem, ka Administratīvas inspekcijas izveides nepieciešamība parādījās tāpēc, ka pēc mēneša nodzīvota bez pašvaldības policijas, skaidri redzams, ka ir nepieciešama institūcija, kas pārbaudītu domes saistošo neteikumu pildīšanu.
 
Deputāts Dubovskis atgādināja domes priekšsēdētājam, ka viņš solīja pēc pašvaldības policijas likvidācijas iztikt ar esošiem spēkiem. Bet Bartaševičs atbildēja, ka viņš to nesolīja.
 
Pēc apspriedes jautājums tika virzīts balsojumam. „par” nobalsoja: Irišins, Stecs, Bartaševičs, Arbidans, Krišans, no balsojuma atturējās Dubovskis.
 
Atgādināsim, ka šī gada 28.martā ar balsu vairākumu tika pieņemts domes lēmums par Pašvaldības policijas likvidāciju. 
 
Автор: 46.lv

Комментарии (0-2/2)
veneranda 20.08.2014 14:56
Nevaru jus saszvanit mus uz dzirnavu ielas inde nost ar dumiem dzirnavu ielas 8maja dedzina grusus jau otro nedelu
Dailis 06.02.2015 18:19
Sudziba. Jo Bauka Rigas iela 71-2 atrada liku kurs atradas vienu nedelu kas pato uznemsies atbildibu vis koridors joprojam smird iziet nav iespejams pat metas slikti kas uznemies ja kads saindesies te mazs berns dzivo kaiminos kas naks to dzivokli iztirit no sis smaka izplatas pa visu majas koplietojama koridoru metas slikti galva sap nezin ko darit gaidam rakstisku atbildi. dailiseglins1971@inbox.lv tel26214258 ar cienu D.Eglins
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"