46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes jaunajiem futbolistiem augsti sasniegumi telpu futbola sacensībās

Фото: no personīgā arhīva
Otrdien, 15. martā, Rēzeknes Valsts Robežsardzes koledžas sporta kompleksā norisinājās Latvijas Reģionu finālsacensības futbolā telpās 2004. gadā dzimušajiem spēlētājiem, informē Rēzeknes bērnu-jaunatnes sporta skolas sporta metodiķes Andra Andžāne.
Sacensībās piedalījās Rēzeknes FA, Gulbene, FK Valmiera/BSS, SK „Super Nova”, FA Ventspils, AFA Olaine. 

6. vietā ierindojās Gulbenes komanda, piekāpjoties visiem pretiniekiem. 
 
AFA Olaine ieguva 5. vietu ar vienu uzvaru piecās spēlēs - 4:1 cīņā ar Gulbeni. 
 
Divas uzvaras un rezultātā iegūta 4. vieta tika FK Valmiera/BSS komandai, par labāko spēlētāju komandā tika atzīts Dans Patriks Dukurs.
 
Emocijām bagāta un spraiga izvērtās dienas pēdējās spēle starp Rēzeknes FA un SK „Super Nova” komandām, kuras rezultāts arī noteica trīs labāko komandu vietu sadalījumu.
 
Trīs pārliecinošas uzvaras, zaudējums ar Rēzeknes FA (1:2) un neizšķirts ar FA Ventspils (1:1), SK „ Super Nova” deva 10 punktus, kas nodrošināja komandai 3. vietu. Komandas labākais spēlētājs – Grigorijs Degtjarevs.
 
Rēzeknes FA piekāpjoties tikai FA Ventspils komandai (0:3) un punktu kopvērtējumā zaudējot ar 1 punkta pārsvaru, ieguva 2. vietu. Komandas labākais spēlētājs – Lukass Mackevičs. 
 
Pirmo vietu izcīnīja FA Ventspils, uzvarot četras spēles un nospēlējot neizšķirtu ar SK ”Super Nova”, iegūstot 13 punktus kopvērtējumā un par komandas vērtīgāko spēlētāju nosaucot Maksimu Semeško.  


 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"