46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Ātrākais Cēsīs mazais rēzeknietis Rems Šarovs

Фото: Publicitātes Foto
Puse no Latvijas čempionāta motokrosa sacensībām ir aizvadītas un pēc “lielā” pārtraukuma svētdien, 21.augustā tika rīkots Latvijas čempionāts motokrosā solo klasēm. Šoreiz sacensības norisinājās Cēsīs un organizators bija pieckārtējs pasaules čempions motokrosā Kristers Serģis – kā ierasts, nodrošinot augstākā līmeņa sacensības – trasē varēja redzēt gandrīz visus Latvijas spēcīgākos braucējus, kā arī kaimiņzemju motokrosa zvaigznes, informē „Camk Latgale”.
Priecēja individuālie rezultāti: MX50 rūķi klasē ātrākais bija mazais rēzeknietis Rems Šarovs. Jāpiebilst, ka šajā klasē startē bērni līdz 6 gadu vecumam. „Camk Latgale” komanda ar rezultātiem šajās sacensībās ir apmierināta. Bērnu un jauniešu komandai 4. vieta, pieaugušo komandai 6. vieta. 
 
Čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītajiem trim posmiem Rems ieņem pirmo vietu.
 
Diemžēl Rēzeknē, kura ir 7. lielākā pilsēta Latvijā, nav pat vietas, kur varētu izveidot trasi bērniem kaut ar minimālākajām Latvijas Motosporta federācijas prasībām. Neskatoties uz treniņu bāzes trūkumu, ar lieliskiem panākumiem šajā seriālā startē „Camk Latgale” mazie sportisti, kuri komandu vērtējumā pagaidām ieņem augsto otro vietu.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"