46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Baltkrievijā Rēzeknes novada basketbola komanda “Moseņis” izspēlēja aizraujošas spēles

Фото: rezeknesnovads.lv
Šī gada agrā 26.novembra rītā Rēzeknes novada sieviešu basketbola komanda ‘’Moseņis’’ devās uz Baltkrievijas pilsētu Polocku, lai mērotos spēkiem ar citām sieviešu basketbola komandām. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu pieredzi, šogad konkurenci sastādīja četras komandas – divas no Krievijas un divas no Baltkrievijas. Cīņas laukumā bija sīvas un aizraujošas, sievietes cīnījās par katru atlecošo bumbu un nepadevās līdz pat pēdējām spēles minūtēm. Rēzeknes novada komanda pirmajā spēlē tikās ar mājiniecēm no Baltkrievijas, lai gan ceļa gabals lika par sevi manīt, Moseņis uzvarēja. Otrajā spēlē bija daudz grūtāk, jo Krievijas pārstāves augumā bija pārākās par Rēzeknes novada spēlētājām, taču ar cīņas sparu, ļoti kvalitatīvu komandas darbu aizsardzībā tika izcīnīta uzvara ar + 20 punktiem.
Arī nākamajā dienā mūsu spēlētājas sagaidīja spēcīgas pretinieces. Taču jau pirmajā spēlē Moseņis parādīja savu pārākumu laukumā un svinēja uzvaru. Pēdējā spēle bija ar vietējām Polockas spēlētājām, lai gan Moseņis turējās pretī mājinieču spēlei, beigās Polockas basketbolistes izrādījās spēcīgākas. Pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar 13:13, otro ar 25:22, mūsu spēlētājām nepietika spēka, tāpēc šī gada turnīrā Rēzeknes novada spēlētājas mājās atveda 2.vietas kausu. Par labākajām spēlētājām tikai atzītas Līga Ludborža, Kristīne Rimša un Ilona Vasiļkova. Komandā spēlēja: Marta Naļivaiko, Elīna Zujāne, Ginta Pavlova, Edīte Korkliša, Ingūna Rubule un Diāna Korkliša.
 
Abu dienu garumā zālē valdīja patīkama atmosfēra, azarts laukumā un īsta mīlestība pret basketbolu. Paldies organizatoriem, kas uzaicināja Rēzeknes novada komandu. Kā arī Moseņis saka lielu paldies Rēzeknes novada domei par iespēju piedalīties šajā starptautiskajā basketbola turnīrā!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"