46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Volejbola svētki Maltā

Фото: rezeknesnovads.lv
Maltas daudzfunkcionālajā zālē 2017. gada 25. februārī notika Maltas volejbola svētki 2017, kurā piedalījās 17 dažādu novadu un pagastu MIX komandas.
Prieks bija redzēt tik lielu skaitu cilvēku, kas tiešām mīl VOLEJBOLU! Svētkos tika ļauts piedalīties tikai volejbola entuziastiem, kas šo spēli ir izvēlējušies sava brīvā laika aktīvai izmantošanai. Atvainojamies, ka šoreiz neļāvām piedalīties volejbola profesionāļiem, kas nes sava novada vārdu tālāk uz citiem Latvijas novadiem kā līgu spēlētāji.
 
Lielajā komandu konkurencē uzvaras laurus plūca Ludzas MIX komanda, otro vietu ieguva komanda “VK Krāslava” un trešo vietu ieguva mūsu Maltas pagasta komanda “Tandēms”, kurā spēlēja Anita Gudrika, Sana Catlakša, Dainis Lucijanovs, Pēteris Gudriks, Sergejs Pavļukevičs, Andris Aleksandrovičs. Maltas jauniešu komanda ieguva 6. vietu 17 komandu konkurencē, tas ir ļoti labs rezultāts pie tik liela komandu skaita.
 
Komandas, kas piedalījās Maltas volejbola svētkos 2017:
“Tandēms”, “Malta”, “InTheAir”, “Garlemskije” (šīs četras ir Maltas iedzīvotāju komandas), “VK Krāslava”, “Krāslavas ģimnāzija”, “Ludza”, “Feimaņi I”, “Feimaņi II”, “Makašāni”, “Makašāni Juniori”, “Youngsters”, “Rēzekne XXL”, “Ezernieki”, “Ekstra”, “RTA/VRK”, “Čornaja”.
 
Paldies visiem spēlētājiem, kas piedalījās Maltas volejbola svētkos 2017! Kā arī — liels paldies Maltas pagasta pārvaldes vadītājam Vitālijam Skudram par atbalstu turnīra atbalstīšanā.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
10.03.2017 19:41
Nu tas ir jauki, bet jau divas nedēļas līdz Maltas pagasta ēkai var aiziet tikai gumijas zābakos.Kas par lietu Pavļuķevič?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"