46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

CAMK Latgale startē un gūst panākumus Ungārijas čempionātā

Фото: no personīgā arhīva
Aizvadītajā nedēļas nogalē, 26.martā viena no viskuplāk pārstāvētajām motokrosa komandām, kura lielu uzsvaru liek uz jauno paaudzi – Camk Latgale - devās papildināt pieredzi un iemaņas Nacionālajā Ungārijas motokrosa čempionātā junioriem. Starptautiskajā konkurencē Latvijas pārstāvji uzrādīja ļoti labu sniegumu kāpjot arī uz pjedestāla pakāpieniem dažādās klasēs, Aigars Virza.
MX85 klasē Latviju pārstāvēja Niks Ņikandrovs. Pirmajā braucienā sportists ierindojās 12 pozīcijā, izcīnot 9 punktus. Otrajā braucienā sportists savu sniegumu uzlaboja, noslēdzot labāko desmitnieku un savā kontā ieskaitot vēl 11 punktus. Sportista cīņasspars un izcīnīto punktu summa dienas izskaņā viņu ierindoja 9.vietā. Protams, jāņem vērā, ka sportistam konkurenci sagādāja gan Ungārijas, gan Slovākijas un Austrijas braucēji, turklāt trasē vienlaikus devās gan MX85, gan Dāmu un Retro klases. 

Latvijas sportisti pārstāvēja arī MX2, MX2 Ekstra un MX1 klases. Taču otrie braucieni šīm klasēm sacensību dienā tika atcelti, ņemot vērā daudzos sportistu kritienus un kuplo dalībnieku skaitu. Varam lepoties ar MX2 Ekstra klases sportistu Dmitriju Goršānovu, kur izcīnīja augsto pirmo vietu. 
 
Ļoti kupli pārstāvēta – kopskaitā 46 dalībnieki – bija MX2 klase, kurā startēja Valters Logins un Edvards Brencis. Logins ļoti prasmīgi turēja līdzi ungāru, vācu, slovāku, rumāņu un austriešu sportistiem, izcīnot augsto 4.vietu. Pamatīgi cīnījās arī Edvards Brencis, finišējot 17.pozīcījā, kas, ņemot vērā konkurenci, vērtējams kā ļoti veiksmīgs sniegums. 
 
Patīkamu ziņu Latvijā palikušajiem mājiniekiem sagatavoja arī Emīls Brencis, prestižajā MX1 klasē izcīnot augsto trešo pozīciju un līdz ar to - vietu uz goda pjedestāla. 
 
Līdz ar šīm patīkamajām ziņām varam būt skaidri, ka Camk Latgale sportisti ir apņēmības un spēka pilni jauno motokrosa sezonu uzsākt ar ļoti augstiem rezultātiem gan individuāli, gan klubu vērtējumā. Jau šajā nedēļas nogalē, 2.un 3.aprīlī šī motokluba pārstāvjus redzēsim arī Latvijas sacensībās Liepājā, Laumas mototrasē, kur tiks aizvadīts Latvijas čempionāts Q un B/V, Latvijas kauss (gan solo, gan Q un B/V klasēm), kā arī Latvijas Junioru čempionāts (tikai bērnu Q un B/V klasēm).
 
Vēlam sportistiem veiksmīgu sezonu un tiekamies trasē!
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"