46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknē notiks ikgadējās CSDD jauno velosipēdistu sacensības

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas un Viļānu un Rēzeknes novada jaunie un topošie velosipēdisti piedalīsies sacensībās Rēzeknes 5. vidusskolā otrdien, 24.maijā, no plkst.11.00. Skolēni joprojām var pieteikties dalībai sacensībās,  informē CSDD Sabiedrisko attiecību daļa.
CSDD katru gadu ar īpašām sacensībām jaunajiem velosipēdistiem veicina drošību uz ceļiem. Katrs, kurš ir piedalījies un ieguvis jaunas zināšanas un prasmes, pēc tam var justies daudz pārliecinošāk un drošāk uz ceļiem gan pilsētās, gan ārpus tām. "Jaunais satiksmes dalībnieku forums" rīkots, lai uzlabotu skolēnu zināšanas un prasmes ceļu satiksmes drošībā, šādu forumu CSDD rīko jau 23. gadu.
 
Lai kļūtu par sacensību dalībniekiem, skolēniem jābūt dzimušiem laikā no 2004. līdz 2006.gadam (ieskaitot), jāizveido četru cilvēku (divas meitenes un divi zēni) komanda, kā arī jāizdomā komandas nosaukums un jāpiesakās. Komandas dalībai sacensībās jābūt saskaņotai ar skolotāju vai citu pieaugušo un katru komandu uz sacensībām jāpavada vienam vai diviem pieaugušajiem (skolotājiem vai vecākiem).
 
Sacensību dalībniekiem būs jāatbild uz jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem un satiksmes drošību, jāprot sniegt pirmā medicīniskā palīdzība, jāpārzina velosipēda uzbūve, kā arī jāveic praktiskā braukšana. Sacensībās var tikt piedāvāti papildus uzdevumi, ar kuriem dalībnieki uzzina tikai sacensību laikā.

Pirmās kārtas pieteikuma anketa.
 
Sacensību nolikums.  
 
Pirmās kārtas norises grafiks.

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"