46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Latiševa-Čudare: Pirms olimpiskajām spēlēm ir laba sajūta

Фото: Publicitātes Foto
Latiševa-Čudare Olimpiādei kvalificējās pērn decembrī, kad Starptautiskā Vieglatlētikas federācija (IAAF) 17 disciplīnās pazemināja olimpiskos normatīvus. Viņa Riodežaneiro skries 400 metru distanci. Skrējēja Gunta Latiševa-Čudare Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm pašlaik gatavojas Rēzeknē un pirms četrgades svarīgākajām sacensībām ir noskaņota pozitīvi.
 "Esmu ļoti gatava, un vēl turpinām strādāt. Tiek nepārtraukti iets uz galveno mērķi, atsevišķas aizķeršanās nemazina gatavību. Darbs ir ielikts, būs jāmauc ārā," pauda sportiste. "Trenējos Rēzeknē, jo ārpus treniņiem pavadīt laiku Rīgā ir nomācoši. Labāk baudu dabu un esmu pie ģimenes, turklāt arī treniņu apstākļi Rēzeknē ir labāki."
Latiševa-Čudare šogad nav startējusi daudz, jo vēlas labāko formu sasniegt tieši uz augustu, tomēr viņa ir ļoti apmierināta ar šī mēneša pirmajā pusē aizvadīto Eiropas čempionātu, kurā gan priekšsacīkstēs, gan pusfinālā sasniedza sezonas labāko rezultātu, noslēgumā ierindojoties 20.vietā 31 dalībnieces vidū.
 
"Olimpiskajās spēlēs vēlos sasniegt personisko rekordu, izspiest no sevis maksimumu, jo var gadīties, ka startēju tikai vienreiz. Priekšskrējienos jāmēģina sevi parādīt maksimāli," uzsvēra Latiševa-Čudare, kura uz Riodežaneiro dosies 3.augustā. "Pirms brauciena ir neliela neziņa, jo vēl nupat mums bija lekcija par drošību un dažādām niansēm. Ir nelielas bailes, bet arī satraukums un saviļņojums."
 
Riodežaneiro olimpiskās spēles notiks no 5. līdz 21.augustam. Latvijas izlases pieteikumā dalībai sacensībās ir 33 sportisti.
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"