46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Basketbola komanda RA/VRK piekāpjas Vidzemes Augstskolas komandai

Фото: Publicitātes foto
6.decembrī Valsts Robežsardzes koledžas Sporta mācību centrā notika RA/VRK basketbola komandas spēle pret Vidzemes Augstskolas komandu, kurā mūsējie piedzīvoja diezgan pamatīgu zaudējumu ar rezultātu 93:62. Komandas rezultatīvākie spēlētāji ar attiecīgi 25 un 23 punktiem bija Arvis Malta un Renārs Bulduris.
Viedokļos par spēli, situāciju komandā, kā arī par mērķiem Jaunajā gadā dalījās komandas galvenais treneris Aivars Kaupužs un viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem Renārs Bulduris.

Aivars Kaupužs: „Mūsu zēni cīnījās godam pret vienu no visspēcīgākajām Studentu Basketbola līgas komandām – Vidzemes Augstskolu. Diemžēl piedzīvojām zaudējumu. Mūsu zēni ir ļoti aktīvi sportisti un piedalās arī citos turnīros, kā, piemēram, Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas spēlēs, un viena no tām iekrita tajā pat dienā, kad šī spēle. Spēļu grafiks ir ļoti intensīvs, tas ietekmēja arī komandas sniegumu, jo mūsu rezervistu soliņš ir viens no īsākajiem, mūsu līderiem netiek atpūsties, jo viņi visas 40 minūtes pavada laukumā. Komandai trūkst laba centra spēlētāja, ko izjutām šajā spēlē, jo Valmieras spēlētāji bija galvas tiesu garāki.”
 
Par komandas mērķiem turpmāk treneris izteicās: „Startējot šajā turnīrā, mēs izvirzījām mērķi iekļūt labāko četriniekā. Viens sāpīgs zaudējums mājās pret RTU komandu mums to liedza izdarīt, bet esam izcīnījuši divas uzvaras, kas ļauj mums turpināt cīņu, jo otrajā kārtā notiks sacensība starp komandām, kuras neiekļuva pirmajā četriniekā. Mūsu mērķis ir būt labākajiem, un tas ir pavisam reāli!”
 
Renārs Bulduris: „Kopumā ir jāpieliek pie emocionālās noturības, pārējais ir pašu rokās. Spēlējam ļoti labi, neatlaidīgi, vēlamies uzvarēt katru pretinieku. Pats būtiskākais ir tas, ka mēs jau tagad pārsteidzam visus un iekarojam cieņu. Liekam katram ar mums rēķināties, un tas ir ļoti patīkami. Izcelt nevaru nevienu, jo individuālo sasniegumu nebūtu bez pārējiem biedriem, ir jāizceļ viss starta piecinieks. Esam kā ģimene, un tā arī ir vēl viena īpašība, kas mūs izceļ uz laukuma. Protams, ka gadās arī sliktas dienas, bet komanda paliek. Nākošā gada plāns ir tikt play off izspēlēs, un maksimālais plāns ir tikt final four – labāko četriniekā Latvijā!”
 
Nākamā spēle mūsu komandai paredzēta 14. decembrī izbraukumā Jelgavā pret Latvijas Lauksaimniecības universitāti
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"