46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes FA kolektīvu papildina vēl viens treneris

Фото: lff.lv
Pēc veiksmīgi nokārtotiem eksāmeniem C-LFF kategorijas treneru izglītības kursus sekmīgi pabeiguši kopumā 25 speciālisti, iegūstot licenci darbam Latvijas čempionāta Otrās līgas, Latvijas Jaunatnes čempionāta un futbola 8:8 (U-9 līdz U-12 vecuma grupu) komandās.
Kursi treneriem ilga no šī gada 29. jūnija līdz 16. septembrim, aizvadot 11 nodarbības pa astoņām stundām katru. Speciālisti ieguva teorētiskās un praktiskās zināšanas treniņu vadīšanā, treniņu analīzē, trenera dokumentācijas izstrādāšanā un teorētisko testu kārtošanā, kā arī ieguva praksi bērnu un jauniešu klubos un kārtoja kā praktisko, tā arī teorētisko eksāmenu.
 
Nodarbību laikā speciālisti apguva sekojošas kursu tēmas – fizioloģija, fiziskā sagatavotība futbolā, psiholoģiskā sagatavotība futbolā, pedagoģija, bērnu uzturs un režīms, apmācību un treniņu procesa teorija, metodika un prakse, darba plānošana un dokumentācija, vecumposmu īpatnības, trenera personības raksturojums, futbola principi – tehnikas un taktikas klasifikācija, vārtsargu sagatavotība, futbola noteikumi un tiesāšana, pirmā palīdzība, nometņu mācība, mūsdienu datorprogrammu izmantošana futbolā, bērnu un jauniešu čempionātu un turnīru sistēma Latvijā.
 
Kursu noslēgumā C-LFF kategorijas trenera licenci saņēma RĒZEKNES FA jaunais treneris Rihards Ivanovs!

Portāls 46.lv sveic jauno treneri, novēlam panākumus un bagātīgu laiku kopā ar RĒZEKNES FA! 

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"