46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes Augstskola/VRK atgriežas Studentu basketbola līgā

Septembra nogalē Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta zālē norisinājās pirmais „Studentu basketbola līgas” rīkotais pirmssezonas turnīrs vīriešu studentu basketbola komandām „STUDENTU KAUSS 2015”, kurā pirmo reizi piedalījās jaunizveidotā Rēzeknes Augstskola/Valsts Robežsardzes koledža (RA/VRK) basketbola komanda, kuras viens no dibinātājiem ir Renārs Bulduris.
Savukārt jau 19.oktobrī, tika uzsākta Studentu basketbola līgas 14.sezona, kurā komandu skaits ir atgriezies veiksmīgajā astotniekā. Pirmā spēle rēzekniešiem norisinājās Rīgā pret Biznesa augstskola “Turība” (BAT), kur sarežģītā cīņā uzvarēja BAT komanda.
 
“Es esmu gandarīts, ka Rēzeknē kārtējo reizi atdzimst basketbols. Man ir patiess gandarījums, ka mums visiem kopā izdevās nokomplektēt vienotu komandu, lai varētu pārstāvēt Rēzekni  “Studentu basketbola līgā”. Jauniešiem ir svarīgi pavadīt savu brīvo laiku sportiskās aktivitātēs. Paldies, Rēzeknes Augstskolai un Valsts robežsardzes koledžai, kas mūs atbalsta gan ar telpām, gan finansiāli. Rēzeknes Augstskolas sporta skolotājs Aivars Kaupužs ir devis neatsveramu ieguldījumu, lai mums- jaunajiem basketbola censoņiem būt iespēja kopā trenēties. Tas bija salīdzinoši gŗūts darbs izvedot spēcīgu, saliedētu komandu, manuprāt, tas mums ir izdevies, jo ikviens no mums jūtas atbildīgs par spēli. Jaunajai paaudzei ir aktīvāk jāiesaistās sporta aktivitātēs, jo sports stiprina raksturu, kas dzīvē ļauj nospraust augstākus mērķus un tos sasniegt. Rēzekne ir bagāta ar sporta tradīcijām, tomēr resursi, kas ir pieejami netiek izmantoti pilnībā, lai iesaistītu visus aktīvos jauniešus. Fakts, ka Rēzekne spēlē “Studentu basketbola līgā”  ir rādītājs tam, ka  mēs neapstāsimies, bet meklēsim sponsorus, lai basketbola komanda RA/VRK sasniegtu augstus mērķus. Jāsaka, ka šī ir mūsu pirmā sezona, bet mēs esam apņēmības un cīņas spara pārpildīti.” – stāsta  viens no RA/VRK komandas organizatoriem Renārs Bulduris. 
 
Atgādināsim, ka 26. oktobrī, plkst. 20:00 Valsts robežsardzes koledžā  notiks “Studentu basketbola līgas” otrā spēle pret Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju.
 
 
lat.46.lv  
Foto

Комментарии (0-2/2)
Jancis 23.10.2015 10:27
Malači, lai veicās !
janisv 23.10.2015 23:45
Liels prieks.Ļoti gribētos kādreiz Jūsu komandu redzēt LBL.lai izdodas!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"