46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

FOTO: Noskaidroti Rēzeknes pilsētas čempioni futbolā (8x8)

Фото: V.Svilāne-Dūda
Izspēlētas spēles Rēzeknes pilsētas 2015.gada atklātajā čempionātā futbolā (8x8). Čempionātā piedalījās sešas komandas – BLĀZMA, RFA-Juniors, Rēzeknes novads, Subreal, Šellat un Veterāni. Priekšsacīkstēs komandas pēc apļa sistēmas izspēlēja divu riņķu spēles katra ar katru, pēc tam finālspēlēs noskaidroja uzvarētāju, informē Valentīna Svilāne- Dūda, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece.
Priekšsacīkšu pēdējās spēles rezultāts:  Šellat – RFA-Juniors – 9:0.

Pusfināla spēļu rezultāti:
 
Šellat – Subreal  - 4:0 Rēzeknes novads – Veterāni – 8:1
 
Fināla spēļu rezultāti;
 
Par trešo vietu: Veterāni – Subreal – 5:3 (papildlaikā)
 
Par pirmo vietu: Šellat – Rēzeknes novads – 2:2 (pēcspēles soda sitieni 3:1).
 
Līdz ar to par Rēzeknes pilsētas čempioniem futbolā (8x8) kļuva komanda Šellat – Aleksejs Baranovs, Igors Kurakins, Einārs Landsbergs, Konstantīns Isakovs, Aleksandrs Volkovs, Vjačeslavs Mačuļskis, Artjoms Staško, Uģis Kļaviņš, Vadims Dubrovskis, Arvis Karačkovs, Antons Petrovs, Valērijs Selezņovs. Vicečempioni – Rēzeknes novada komanda, trešajā vietā Rēzeknes Veterāni, ceturtie – komanda “Subreal”.
 
Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts Igors Ligalovs (Veterāni), par labāko uzbrucēju – Oļegs Kurmeļovs (Rēzeknes novads), par labāko aizsargu – Artjoms Staško (Šellat), par labāko jaunieti – Žanis Sprukts (RFA-Juniors), par labāko vārtu guvēju – Aleksejs Baranovs (Šellat) un par labāko spēlētāju – Arvis Karačkovs (Šellat).  
 
Labākie vārtu guvēji:
 
1. Aleksejs Baranovs (Šellat) – 20 vārti
2. Oļegs Kurmeļovs (Rēzeknes novads) – 11 vārti
3. Vadims Dubrovskis (Šellat) - 10 vārti
        Aļģis Tautkus (Veterāni) –  10 vārti
       Igors Jegorovs (Rēzeknes novads) - 10 vārti
 
4. Konstantīns Isakovs (Šellat) - 8 vārti
        Žanis Sprukts (RFA-juniors) -         8 vārti
5. Artjoms Staško (Šellat) -         6 vārti
 
 
 "Turnīrs tika aizvadīts godam, tomēr varēja būt pieteikušās vairāk komandas, kas padarītu cīņu par uzvaru daudz azartiskāku un aizraujošāku. Čempionātā spēlēja futbolisti, kuri nodarbojas ar sportu ikdienā, arī profesionālā līmenī, tāpēc varēja arī būt sīvāka konkurence. Jau pašā sākumā bija skaidrs, kuras komandas cīnīsīes finālā, šo komandu sniegumā varēja redzēt profesionalitātes un azarta līmeni. Runājot par turnīra spēlētāju nominācijām, tad katrs spēlētājs godam ir nopelnijis savu titulu, ņemot vērā, ka liela daļa spēlē futbolu no darba brīvajā laikā. Piemēram, turnīra labākais vārtsargs nav profesionāls futbolists, tomēr savu titulu gluži kā pārējie spēlētāji ir nopelnījis godam." portālam 46.lv pastāstīja čempionāta galvenais tiesnesis Aleksandrs Jerockis. 
lat.46.lv  
Foto




 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"