46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

RA/VRK komanda uzvar Banku Augstskolas komandu

Фото: RA
16. novembrī Rīgas Teikas universitātē kārtējo izbraukuma spēli aizvadīja RA/VRK komanda, kas pārliecinoši uzvarēja Banku Augstskolas komandu ar rezultātu 75:56. Rezultatīvākie mūsu komandā bija Arvis Malta un Renārs Bulduris ar attiecīgi 30 un 18 punktiem, informē Rēzeknes Augstskolas Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Viedokļos par spēli dalījās komandas galvenais treneris Aivars Kaupužs un abi mūsu rezultatīvākie spēlētāji.

Aivars Kaupužs: „Mūsu zēni parādīja raksturu un ļoti spraigā cīņā izcīnīja kārtējo uzvaru, kas šobrīd bija ļoti nepieciešama. Pēc ļoti nepatīkamā zaudējuma, kas tika piedzīvots iepriekšējā spēlē robežsardzes koledžas sporta centrā, kad mēs zaudējām trīs punktus izšķirošajās sekundēs, šī uzvara mums nozīmē, ka mēs atkal esam uz viļņa un esam gatavi cīņai turpmākajās spēlēs. Spēlētāji jau no paša spēles sākuma parādīja, ka viņi ir kā viena komanda, viens otru atbalstīja, ļoti labi nostrādāja aizsardzībā, spēja atņemt bumbas un nosegt pretinieku spēlētājus. Aizsardzība bija mūsu stiprākā puse šajā spēlē.
 
Nākamā spēle mums arī paredzēta izbraukumā pret Latvijas Lauksaimniecības universitāti, kas arī ir ļoti spēcīgs pretinieks un ir viena no līderkomandām. Mūsu zēni ir gatavi cīņai un cīnīsies arī šajā spēlē. Viens no mūsu trūkumiem ir tas, ka esam reģionālā augstskola un rezervistu soliņš ir viens no visīsākajiem. Tas nozīmē, ka mūsu pamatpiecinieks arī dod lielāko punktu skaitu un viņiem ir vislielākā slodze, un tikai daži rezerves spēlētāji spēj viņus pilnvērtīgi aizvietot. Cerams, ka uz priekšdienām šī situācija mainīsies.”
 
Arvis Malta: „Spēlējām savu spēli ar agresīvu aizsardzību un ātriem pretuzbrukumiem, kā arī metieniem no distances, kas ir mūsu spēle. Bijām kā komanda no pirmās līdz pēdējai minūtei, tāpēc spējām uzvarēt labu komandu. Turpināsim cīnīties arī turpmāk par katru punktu!” 
 
Renārs Bulduris: „Spēle bija ļoti svarīga morālā un emocionālā ziņā, jo piedzīvojām sāpīgu zaudējumu pret RTU un pret Stradiņiem, kur spēle vispār nevedās. Šķita, ka rokas ir sasietas, bet, gūstot tādu pārliecinošu uzvaru pret top komandu, kura spēlē arī LBL2, iedeva mums pārliecību un azartu atpakaļ, cēla pašvērtējumu par to, ka esam ļoti laba komanda. kā ari saliedēja vēl vairāk kolektīvu. Jūtamies daudz ērtāk viens otram blakus un jau zinām, kur katrs atrodas un kur būs uz laukuma pēc 5 sekundēm. Bail pat iedomāties, ko varēsim sasniegt, ejot sezonai uz priekšu, jo paliekam arvien labāki! Komandas sniegums bija labs, aizsardzība – superīga! Ir, protams, pie kā piestrādāt, bet kā komandas kapteinis esmu apmierināts ar puišu sniegumu!”
 
Turam īkšķus un atbalstām savu komandu turpmākajās cīņās!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"