46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzekne BJSS sieviešu futbola komanda izcīna sešas uzvaras (foto)

Savus līdzjutējus turpina iepriecināt Rēzeknes futbola daiļā dzimuma pārstāves, informēValentīna Svilāne-Dūda, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece.
Uz starptautisko turnīru futbolā "Visagino ruduo" no 20. Līdz 22.novembrim devās Rēzeknes BJSS un FA Rēzekne komandas. Sacensības piedalījās astoņas komandas no Latvijas, Krievijas un Lietuvas, kuras izspēlēja apļa turnīru izspēlējot katra ar katru pa vienai spēlei.
 
Rēzekne BJSS komanda izcīnīja sešas uzvaras – ar 8:2 pār VSC (Visaginas), ar 3:2 pāra SC (Ukmerģe), ar 1:0 pāra Daugavpils BJSS, ar 2:0 pāra Preiļu BJSS, ar 11:0 pāra FA Rēzekne un ar 4:1 pāra NIKA (Boļšakova),  un vienu spēli zaudēja ar 4:5 pret AINAI (Dusetos).
 
Savukārt FA Rēzekne trīs spēlēs izcīnīja uzvaras – ar 4:2 pāra VSC (Visaginas), ar 3:1 pāra Daugavpils BJSS un ar 2:0 pārNIKA (Boļšakova), bet zaudēja ar 0:4 SC (Ukmerģe), ar 2:3 Preiļu BJSS, ar 0:12 AINAI (Dusetos) un 0:11 Rēzeknes BJSS. Jāatzīmē, ka FA Rēzekne futbolistes bija krietni jaunākas par savām pretiniecēm.
 
Par turnīra labāko aizsargu tika atzīta Rēzeknes BJSS futboliste Sindija Strankale.
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"