46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Veterānu sports: Rēzekniešiem jauni rekordi

Фото: Publicitātes foto
Pagājušajās nedēļas nogalē Bauskā norisinājās Latvijas pašvaldību sporta veterānu-senioru 52.sporta spēļu finālsacensībasvieglatlētikā, minifutbolā, rokasbumbā, volejbolā un basketbolā, bet Rīgā - sacensības divās vieglatlētikas disciplīnās - vesera un smaguma mešanā. Rēzeknes sporta veterāni piedalījās sacensībās vieglatlētikā un minifutbolā (40+ vecuma grupā), informē Valentīna Svilāne-Dūda.
Vieglatlētikā par trīskāršo uzvarētāju savā vecuma grupā kļuva Mārīte Kozlovska (60+) – 200m, 400m un 800m skrējienos. Mārīte sasniedza jaunu Latvijas rekordu 200m skrējienā vecuma grupā 60+(0:32,32), iepriekšējais rekords turējās no 2001.gada (0:35,94). Par divkārtēju uzvarētāju kļuva Jurijs Jemeļjanovs (60+), uzvarot gan vesera, gan smaguma mešanā. Pirmo vietu smaguma mešanā izcīnīja Aleksandrs Lisovs (55+), viņam vēl otrā vieta vesera mešanā un ceturtā vieta 400m skrējienā. Divas sudraba godalgas mājās pārveda Aigars Skebeļs(40+) – 100m skrējienā un trīssoļlēkšanā, viņam vēl arī trešā vieta tāllēkšanā.Divas sudraba godalgas mājās pārveda arī Ilmārs Madžulis (45+) – vesera un smaguma mešanā.Divas ceturtās vietas Valentīnai Balševicai (65+) – 100m un 200m skrējienos.

Par sporta spēļu šī gada čempioniem kļuva Rēzeknes futbolisti, kuri visās spēlēs izcīnīja uzvaras – ar 2:1 pār Ludzas novadu, ar 4:2 pār Olaines novadu, 3:1 pār Jelgavas pilsētu un ar 3:1 pār Bauskas novadu. Otrajā vietā Bauskas novada komanda, trešajā vietā – Jelgavas pilsētas komanda. Rēzeknes komandāspēlēja Ilmārs Logins, Vilnis Kučāns, Aļģis Tautkus, Genādija Obžins, Aivars Pozņaks, Igors Timofejevs, Vladislavs Ļeonovs, Valērijs Bogdans, Raitis Millers, Vitālijs Meļņiks un Aleksejs Šļapakovs.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"