46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Sporta apskats: futbols un novuss

Фото: Publicitātes foto
Pagājušajās nedēļas nogalē norisinājās Latvijas 2015./2016.gada Kausa izcīņas futbolā astotdaļfināla pirmās spēles, bet nedēļu iepriekš sešpadsmitdaļfināla spēles, kurās spēkiem mērojās Latvijas 1.līgas un 2.līgas komandas.
Sešpadsmitdaļfināla spēļu rezultāti:

Rēzeknes FA – FK Jēkabpils – 2:1 (vārtus rēzekniešu labā spēles 80.minūtē guva Guntars Silagailis un 85.minūtē Dmitrijs Silovs)
 
Valmieras FK – SK Kalnciema līderis – 10:1 SK Upesciems – Salaspils – 0:3,Rīgas FS 2 – FC Caramba/ Dinamo – 2:3,AFA Olaine – SK Babīte – 0:1,Monarhs – FK Auda – 1:3,FK Compact.lv – Preiļu BJSS – 2:5, JDFS Alberts – FK Dobele – 8:1
 
Līdz ar to astotdaļfinālam kvalificējās Rēzeknes FA, Valmieras FK, Salaspils, FC Caramba/ Dinamo, SK Babīte, FK Auda, Preiļu BJSS un JDFS Alberts, kur tām pievienojās Virslīgas komandas. Pēc izlozes veidojās sekojoši pāri:
 
Rēzeknes FA – FS METTA/ LU; Valmieras FK – BFC Daugavpils, Salaspils – FK Liepāja, FC Caramba/ Dinamo – FK Jelgava, FK Auda – FK Ventspils, Preiļu BJSS – Spartaks Jūrmala, JDFS Alberts – Skonto FC, SK Babīte pēc izlozes automātiski iekļūst Kausa izcīņa ceturtdaļfinālā.
Sestdien, 18.jūlijā Rēzeknes FA savā laukumā uzņēma FS METTA/ Latvijas Universitāte komandu un diemžēl piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:4, līdz ar to Rēzeknes komanda no Latvijas kausa izcīņas izstājas, bet FS METTA/ LU turpinās cīņu nākamajā kārtā.
Ceturtdaļfinālam jau kvalificējušās BFC Daugavpils, kura ar 2:0 uzvarēja Valmieras FK, FK Liepāja, kura ar 4:0 uzvarēja Salaspils komandu un Skonto FC, kura pārspēja JDFS Alberts ar 4:0. 
 
Novuss

Sestdien un svētdien, 18.-19.jūlijā Ķekavā norisinājās Starptautiskais FINSO reitinga turnīrs novusā, kas reizē bija Pasaules kausa izcīņas sestā posma sacensības. Sestdien notika sacensības vienspēlēs, bet svētdien dubultspēlēs. Kopā uz turnīru bija ieradušies 159 vīrieši un 38 sievietes no Amerikas Savienotajām Valstīm, Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas un Vācijas. Vienspēles notika pēc Šveices sistēmas 11 kārtās, bet dubultspēles – pēc Šveices sistēmas 7 kārtās. Veiksmīgi dubultspēlēs nospēlēja Rēzeknes pārstāvji Aleksejs Kručāns un Henrihs Janovskis, kuri sakrājot 6 punktus izcīnīja pirmo vietu 54 pāru konkurencē. Guntars Dzenis un VasilijsŠeršņovs ar 4,5 punktiem ierindojās 14.vietā. Vienspēlēs A.Kručānam ar 7 punktiem 18.vieta, H.Janovskim ar 6 punktiem 55.vieta, G.Dzenim ar 5,5 punktiem 78.vieta un V.Šeršņovam ar 5 punktiem 104.vieta.  
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"