46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknieši izcīna uzvaru Kārsavas novada Nakts strītbola turnīrā (foto)

Фото: Facebook
Jūlija beigās Kārsavas novadā notika neparasts pasākums- nakts strītbols, pulcējot sportistus gan no tuvākiem, gan attālākiem novadiem. 


Kārsavas novada pirmais Nakts strītbola posms pulcēja vairākas komandas gan no Kārsavas, gan Rēzeknes un Audriņiem. Cīņa par uzvaru norisinājās līdz pat vieniem naktī, lai noskaidrotu uzvarētājus. Spraigā cīņā par uzvarētājiem kļuva Rēzeknes komanda- “Team X” (Imants Lukša, Atis Kļaviņš, Ainārs Krištopāns un Vjačeslavs Višņakovs), otro vietu izcīnija komanda "Audriņi", bet trešajā vietā palika mājinieku komanda “Puika”.

Sacensības organizēja un vadīja “SK “Kuorsova” sadarbībā ar Kārsavas novada pašvaldību. 

"Sīvākā konkurence par uzvaru norisinājās starp divām rēzekniešu komandām. Nakts strītbola spēlēšanu mazliet sarežģī fakts, ka sacensības norisinās vēlā vakara stundā, laukumā zem klajām debesīm, tāpēc sportistiem ir īpaši jākoncentrējas uz spēli. Es ceru, ka šīs sacensības kļūs par daļu no Kārsavas novada "Sporta naktīm". Ar laukuma izveidi Kārsavā, strauji aug gan tenisa, gan strītbola popularitāte jauniešu vidū. Ja runājam par Nakts strītbola pasākumu, tad tas kļūs arvien kvalitatīvāks un vērienīgāks, un jau novada svētku ietvaros 27. augustā paralēli notiks 3x3 florbola sacensības, kā arī individuālie konkursi, bet nakts noslēgumā būs drifta paraugsemonstrējumi."-stāsta sacensību organizators un galvenais tiesnesis Juris Vorkalis. 


 

24. juļs 2015

Posted by SK Kuorsova on Tuesday, 28 July 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"