46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

36 rēzeknieši piedalījās 10. Kuldīgas Pusmaratonā (foto)

Фото: SK MAGNEN
Arī pašās karstākajās šīsvasaras dienās sporta kluba „Magnen” sportisti turpina sev tīkamo - krāt izturības kilometrus, piedaloties skriešanas lielākajās sacensībās.Šoreiz ar Rēzeknes novada pašvaldības atbalstu kuplā skaitā – 36 skrējēji piedalījās jubilejas 10. Kuldīgas Pusmaratonā, kas vienlaicīgi bija skriešanas seriāla „BIGBANK SKRIEN LATVIJA 2015” 5.posms. Atgādinām, ka 1.posma dalībnieki aprīļa mēnesī piepildīja Rēzeknes ielas, informē SK Magnen pārstāvji Edgars un Māra Kļaviņi. 
 
Protams lielais karstums iespaido sportiskos rezultātus garo distanču skrējējiem. Toties, pārvarot grūtības, vairo katra skrējēja gribasspēku un vēlmi piedalīties arī nākamajās sacensībās.

Ar atzīstamiem sasniegumiem kārtējo reizi sevi pārliecināja Andrejs Jesko (1.vieta savā vecuma grupā 10 km distancē), Rolands Jierķis ( 6. vieta v.gr. 10 km), Agnese Gailuma (4.vieta v.gr. 10 km), Iveta Malta ( 4. vieta v.gr. 10 km).

Septiņi kluba biedri, veiksmīgi cīnoties ar karstumu, veica pamatdistanci - pusmaratonu  - 21 km garo distanci.

Jāpiezīmē, ka „BIGBANK Skrien Latvija” seriāls norisinās 7 posmos, kur veicot vismaz 5 posmus, ir iespēja cīnieties par kopvērtējuma naudas balvām. Savukārt Andrejam Jesko, Rolandam Jierkim, Agnrsei Gailumai, Kristīnei Gailumai, Elvitai Kotānei, Ilonai Špunderei, Ērikam Džuļam, Jānim Bogdanam, Aldim Bogdanam, Ivetai Maltai un Velgai Lācei novēlam atlikušajos divos posmos Valmierā un Siguldā sasniegt vēl augstākus rezultātus, lai spētu cīnieties par godalgām kopvērtējumā. Pagaidām viņi visi atrodas tā saucamajā olimpiskajā sešiniekā atbilstoši katram parstāvot savu vecuma grupu.
 
Kluba skrējēji pateicas Rēzeknes novada pašvaldībai un Igoram Derjaginam- Rēzeknes novada sporta dzīves vadītājam par sarūpēto transportu uz Kuldīgas posmu.
 
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"