46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

FOTO: Edgars Gauračs pulcē vairākus desmitus Rēzeknes jauno futbolistu

Фото: Lilija Dzeniša
9. septembrī Rēzeknes Olimpiskā centra stadionā norisinājās Futbola diena kopā ar Edgaru Gauraču. Latvijas izlases spēlētāj pulcēja vairākus desmitus jauno rēzekniešu, kuriem bija iespēja trenēties ne tikai ar Edgaru Gauraču, bet arī ar citiem Latvijas izlases spēlētājiem. 
Jaunajiem futbolistiem bija iespēja gan saņemt Edgara Gaurača autogrāfu, gan nofotografēties kopā ar citiem Latvijas izlases spēlētājiem. Kopā ar Edgaru Gauraču uz Rēzekni bija ieradušies kolumbietis Kevin Mena, itālis Francesco Vivacqua un Dmitrijs Grigorjevs.

“Ikreiz, atgriežoties Rēzeknē, mani pārņem nostaļģija un pozitīvas sajūtas. Runājot par aizvadīto treniņu- esmu gandarīts redzēt, ka Rēzeknē aug spēcīga jaunā futbolistu paaudze. Gan novadītā treniņa laikā, gan pēc tā, sajūtas ir vienkārši fantastiskas. Ir patiess prieks un gandarījums, ka ar savu piemēru es varu iedvesmot jaunos futbolistus. Šogad "Futbola diena" norisinājās četrās Latvijas pilsētās, kopā pulcējot apmēram 400 bērnus vecumā no 10-13 gadiem.

Liepājā uz futbola treniņiem pulcējās vairāk kā 30 bērni, Jūrmalā bija ieradušies apmēram 40 jaunie futbolisti. Savukārt, rekordliels jauno futbolistu sakaits bija Jelgavā- 220 bērni, kuri bija ieradušies no tuvākas un tālākas apkārtnes. Futbola dienas tika noslēgtas manā dzimtajā pilsētā Rēzeknē. Es esmu pateicīgs saviem komandas biedriem, tuviniekiem, kuri palīdzēja Futbola dienas organizēšanas procesā. Futbola diena Rēzeknē pulcēja apmēram 50 talantīgus Rēzeknes jaunos futbolistus. Es esmu lepns par Rēzeknes futbola tradīcijām.”- stāsta Edgars Gauračs.
 
Atzīmēsim, ka jūnija un jūlija mēnesī Gauračs tika atzīts  par Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta labāko spēlētāju.
 
 
 

ФОТО: Лилия Дзенишаhttp://www.rezekne-tfk.lv/?q=node/2810

Posted by TFK Rēzekne on Wednesday, 9 September 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"