46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Noskaidroti Rēzeknes novada čempioni 64 lauciņu dambretē

Фото: rezeknesnovads.lv
18. aprīlī Maltā, Bērnu un jaunieši centra telpās notika Rēzeknes novada atklātais čempionāts 64 lauciņu dambretē. Tā kā uz turnīru bija ieradušās tikai divas daiļā dzimuma pārstāves, tad viņas spēlēja vienā turnīrā ar vīriešiem, bet vietu sadalījumā startēja atsevišķi. Uzrādot labāku rezultātu pamatturnīrā un uzvarot arī savstarpējo spēli, par novada čempioni kļuva Stefānija Dombrovska no Daugavpils, bet 2. vietā ierindojās Neļa Kristīne Malahovska no Viļāniem.
Vīriešu turnīrā cīņa par čempiona titulu un godalgotām vietām izvērsās ļoti spraiga un turnīra noslēgumā četriem dalībniekiem bija vienāds punktu skaits. Tikai pateicoties labākam koeficientam par novada čempionu kļuva Valērijs Dacenko no Daugavpils, 2. vietu izcīnīja Anatolijs Borodins no Daugavpils, bet 3. vietā palika Vadims Volkovs no Silmalas pagasta.
 
Pēc pamatturnīra beigām visi dalībnieki izpēlēja arī dambretes ātrspēles turnīru, kur katram bija atvēlētas 5 minūtes visai partijai. Spēlē ar saīsinātu apdomas laiku labāk veicās Vadimam Volkovam, kurš arī pārliecinoši ieguva 1. vietu. Lai noskaidrotu pārējo godalgoto vietu ieguvējus, bija nepieciešami 2 papildus mači, kuros ar rezultātu 3:1 uzvarēja un 2. vietu izcīnīja Valērijs Dacenko no Daugavpils, bet 3. vietā palika Viktors Kovaļovs no Silmalas pagasta.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"