46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Gauračam krustenisko saišu plīsums, nespēlēs pusgadu

Фото: sportacentrs.com
Latvijas izlases futbolists Edgars Gauračs ceļgala krustenisko saišu pārrāvuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz pusgadu, paziņojis Šveices klubs "Aarau".
Edgaram Gauračam kādā Šveices klīnikā šodien veiktas medicīniskās pārbaudes, kuras diemžēl labas vēstis nav sniegušas. Latviešu uzbrucējam konstatēts kreisā ceļgala krustenisko saišu pārrāvums un meniska plīsums. Šo traumu dēļ viņš nevarēs spēlēt apmēram pusgadu.
 
Gauračs tikai nesen pievienojās "Aarau" saskaņā ar īres līgumu, kas paredzēja viņa palikšanu komandā līdz nākamā gada jūnija beigām. Vakar viņš aizvadīja tikai otro oficiālo spēli "Aarau" rindās un jau pāris minūtes pēc nākšanas uz maiņu cieta sadursmē ar pretinieku aizsargu.
 
Gaurača savainojuma nopietnību apstiprinājis "Aarau" klubs, kurš arī novēlējis 26 gadus vecajam futbolistam veselību. Gauračs Šveices kluba sastāvā bija izcēlies ar uzvaras vārtu guvumu jau pirmajā mačā, tādējādi paildzinot savu Virslīgā iesākto golu sēriju līdz deviņām spēlēm pēc kārtas, kuru aprāva tikai vakardienas neveiksmīgā epizode.
 
Ja futbolista atveseļošanās notiks saskaņā ar "Aarau" aprēķiniem, viņš laukumā varēs atgriezties nākamā gada februārī vai martā. Gauračam, kuru Šveices mediji jau paspēja iesaukt pat "Latviešu bombardieri" ("Letten-Bomber"), līdz ar to nāksies arī izlaist Latvijas izlases pirmās spēles "Euro 2016" kvalifikācijas ciklā.
 
Источник: sportacentrs.com
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"