46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Noskaidroti „Dricānu kausa” florbolā ieguvēji

Фото: rezeknesnovads.lv
17. un 18. janvārī Dricānu vidusskolas sporta zālē pulcējās sportisti no 12 komandām, lai savstarpējās spēlēs noskaidrotu „Dricānu kausa” florbolā ieguvējus. Ņemot vērā lielo komandu skaitu, sacensību pirmajā dienā spēles notika vairākās apakšgrupās. Labākie no priekšsacīkstēm 18. janvārī turpināja spēles par „Dricānu kausu”, savukārt pārējās komandas savā starpā cīnījās par „Mazo Dricānu kausu” jeb „Cerību kausu”, liecina informācija pašvaldības portālā. 
Uz florbola sacensībām bija sabraukušas komandas ne vien no vairākiem Rēzeknes novada pagastiem, bet arī Rēzeknes un Viļāniem. Kopvērtējumā „Mazo Dricānu kausu” izcīnīja Viļānu komanda, 2. vieta – Ilzeskalna komandai, savukārt 3. vietā ierindojās Dricānu I komanda. Tikmēr lielajā „Dricānu kausā” līdzvērtīgās spēlēs 3. vietu ieguva komanda „Rēzekne”, 2. vieta – komandai „Čebureki”, savukārt 1. vietu izcīnīja komanda „LGF”, kurā spēlēja florbolisti no Kārsavas, Rēzeknes un Nautrēnu pagasta (komandas sastāvs: Raivis Rumaks, Mārtiņš Bērtiņš, Jānis Pāža, Edgars Potašs, Kristaps Ivons, Jānis Ļubka, Jānis Bondars, Sandris Turlajs, Andris Nakonečnijs, Guntis Spruksts, Armands Ivulāns). Par labāko spēlētāju organizatori atzina Jāni Bondaru no „LGF”.
 
Kā pastāstīja Rēzeknes novada pašvaldības sporta speciālists Igors Derjagins, florbols šobrīd ir viens no populārākajiem sporta veidiem Rēzeknes novada iedzīvotāju vidū. „Lai labākajiem novada florbolistiem būtu iespēja spēlēt arī augstāka ranga sacensībās, plānots, ka jau šoruden Rēzeknes novada komanda varētu debitēt Latvijas Florbola savienības rīkotajās 2. līgas sacensībās. Komandas mājas spēles notiktu Dricānos un arī pamatsastāva spēlētāji būtu dricānieši, taču iespēja spēlēt komandā tiks dota arī citu pagastu florbolistiem,” atklāja Igors Derjagins.
 
Nākamā vietējo florbola entuziastu tikšanās uz spēles laukuma paredzēta gada nogalē, kad notiks Rēzeknes novada čempionāts florbolā. Tikmēr novada sporta dzīves kalendārs ir piepildīts arī ar citām sportiskām aktivitātēm, piemēram, jau šajā nedēļas nogalē norisināsies Rēzeknes novada atklātais čempionāts galda tenisā, 7. februārī ieplānotas sacensības distanču slēpošanā, savukārt februāra vidū notiks novada čempionāts volejbolā.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"