46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Sākas robežsardzes 2015.gada spartakiādes sacensībās

Фото: rs.gov.lv
Piektdien, 30.janvārī sāksies Valsts robežsardzes (VRS) spartakiāde, kuras ietvaros gada laikā vairākos sporta veidos sacentīsies VRS teritoriālo pārvalžu un Valsts robežsardzes koledžas (VRK) pārstāvji, informē Valsts robežsardzes koledžas vadītāja palīdze Diāna Deņisova.
VRS spartakiādes mērķis ir popularizēt sportu robežsardzē, pilnveidot robežsargu vispārējo un speciālo profesionālo fizisko sagatavotību, noskaidrot spēcīgākās komandas un labākos sportistus, lai veidotu VRS izlases komandas un atlasītu dalībniekus startiem Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku spartakiādē.

VRS 2015.gada spartakiādi atklās sacensības galda tenisā, kuras notiks VRK Sporta mācību centrā, Zavoloko 8, Rēzeknē. Sacensību sākums plkst.10:00.
 
Galda tenisisti sacensībās startēs individuāli 3 kategorijās: vīrieši, vīrieši – veterāni (dzimuši 1974.gadā un vēlāk) un sievietes, un komandas vērtējumā tiks ieskaitīti labāki dalībnieku rezultāti.

Sacensību galvenais tiesnesis un sacensību kopējo jautājumu koordinators ir VRK Militārās un fiziskās sagatavošanas priekšmetu katedras asistents kapteinis Atis Litaunieks.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"