46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknes novada domes sēdē lemj par neuzticības izteikšanu “Maltas DzKSU” valdes loceklei Annai Pinkai

Фото: malta.lv/dzksu
Kārtējā Rēzeknes novada domes sēdē 3. martā tika izskatīti 47 darba kārtības jautājumi, t.sk. arī jautājums par PSIA “Maltas DzKSU” valdes locekles Annas Pinkas rīcības izvērtēšanu, informē pašvaldība. 
Jautājums tika skatīts domes sēdes slēgtajā daļā, pamatojoties uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pieprasījumu, sakarā ar uzsākto administratīvā pārkāpuma lietvedību un izvērtēšanas procesuālajām darbībām, kas saistītas ar pašvaldības kapitālsabiedrības valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu un aizliegumu pārkāpšanu atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksam.
 
Iepazīstoties ar KNAB pieprasījumā izklāstīto informāciju, A. Pinkas rakstiski un mutiski sniegtajiem paskaidrojumiem, ņemot vērā daļas deputātu un kapitāla daļu turētāja pārstāvja, Maltas pagasta pārvaldes vadītāja Vitālija Skudras izteiktos viedokļus, izvērtējot Annas Pinkas pieļautos iespējamos pārkāpumus, pildot valsts amatpersonas – sabiedrības valdes locekles – pienākumus, ar ko A. Pinka zaudējusi uzticību, Rēzeknes novada dome ar 10 balsīm “par”, 1 balsi “pret” un 5 deputātiem atturoties, nolēma uzdot V. Skudram kā pašvaldības uzņēmuma SIA “Maltas dzīvokļu-komunālās saimniecības uzņēmuma” kapitāla daļu turētāja pārstāvim sasaukt dalībnieku sapulci un izteikt uzņēmuma valdes loceklei A. Pinkai neuzticību.
 
Dalībnieku sapulce tiks sasaukta Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā noteiktajā kārtībā un termiņos.

 

Комментарии (0-10/34)
web 03.03.2016 19:55
Vai tas nav joks?
Anna 04.03.2016 06:13
Un kas tālāk?
Viktors 04.03.2016 06:30
Tālāk būs vēlēšanas un novada deputāti cītīgi gatavojas, novāc visus , kuri iedragā reputāciju!
htt 04.03.2016 14:00
Beidzot! Vismaz mazliet iepriecinoša ziņa!
Iedzīvotājs 05.03.2016 11:49
Es kā pensionārs varu salīdzināt kā bija Maltā pirms A.Pinkas darbības un kā ir tagad! Milzu darbs iedzīvotāju labā ir ieguldīts. Cik esmu gājusi ar Annas kundzi aprunāties, vienmēr saņēmu cilvēcīgu attieksmi. Neticu, ka šos rupjos komentārus raksta patiesi. Drīzāk, kāds skauģis, kas pats ir parādā un par kuru mēs, pensionāri maksājam vēl..
es 05.03.2016 12:20
Anna ar savām zināšanām, pieredzi un prāta spējām neko nazaudēs, vienīgi vinnēs, jo bez vēl labāk apmaksāta darba viņa nepaliks. Tādi cilvēki ir pieprasīti un reti sastopami. Bet malta gan zaudēs daudz deputātu dēļ. Bet deputātiem jau nav svarīgi lai pie mums maltā būtu labāk. Viņus interesē vienīgi savas personīgās intereses. Pēdējā laika notikumi (vidusskolu apvienošana, publikācijas....) liecina tikai par to, ka tiek darīts viss iespējamais, lai iznīcinātu visu kas maltā ir attīstīts.
Iedzīvotājs 05.03.2016 12:20
Nevar būt! Kaut kas tur nav tā kā vajag. Tā, noteikti ir kaut kāda masu medijos palaista kļūda.
Deputāts 05.03.2016 12:22
Balsojums pret viņu bija sarunāts, un to pasūtīja augstākā vadība novadā... Daudzi to zina, un par to runā. Ļoti žēl. Nepamatoti
ee 05.03.2016 12:27
Novadā visas lietas notiek tikai sarunājot. Prieks, ka ir vismaz viens deputāts,kuram bija pietiekoši drosmes nobalsot pret. Varbūt kāds zina, kurš tas bija. Malacis
es 05.03.2016 12:34
Tur ir tikai divi cilvēki, kuri vēl tomēr domā arī par novada attīstību , manuprāt tas varētu būt vai nu melnis vai šķesters.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"