46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes policija aiztur iespējamos nepilngadīgos laupītājus

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes policijas darbinieki aizdomās par vairāku laupīšanu izdarīšanu aizturējuši personu grupu četru jauniešu sastāvā. Visi pusaudži ir nepilngadīgi.
Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, pērnā gada decembrī Rēzeknē tika reģistrētas vairākas laupīšanas. Piemēram, 21.decembrī Maskavas ielā, kur pie kādas mājas durvīm divas nenoskaidrotas personas, pielietojot vardarbību, uzbruka vīrietim un nolaupīja naudu un telefonu. 
 
Otrs laupīšanas gadījums notika 31.decembra vakarā, Atbrīvošanas alejā, kad nenoskaidroti jaunieši, pielietojot fizisku spēku, nogrūda uz zemes kādu sievieti un izrāva somu ar tur esošajām mantām. Ar šādu pretlikumīgu rīcību ļaundari ne tikai paveica sevišķi smagu noziegumu, bet arī bezcerīgi sabojāja svētku noskaņojumu jaungada vakarā cietušajai sievietei.
 
Par visiem laupīšanas gadījumiem bija uzsākti kriminālprocesi un veikti operatīvie meklēšanas pasākumi, kuru rezultātā Rēzeknes iecirkņa policijas darbinieki noskaidroja iespējamos laupītājus, kurus aizvadītās nedēļas nogalē aizturēja - 1998., divi 1999. un 2000.gadā dzimušie pusaudži tiesāti nav, taču policijas redzeslokā nonākuši gan. 
 
Laizāne norāda, ka turpinot izmeklēšanu un procesuālās darbības ar aizturētajiem, tika noskaidrots, ka 2014.gada 27.decembra vēlā vakarā viens no pusaudžiem mēģināja pastrādāt vēl vienu laupīšanu, taču toreiz, pielietojot fizisku spēku pret kādu sievieti, viņam neizdevās nolaupīt upura somu. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"