46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Daugavpils novadā atrasts vesels arsenāls dažādu ieroču

Фото: Valsts policija
Aizvadītajā nedēļā, veicot kratīšanas dažādos mājokļos Daugavpils novadā un pilsētā, policijas darbinieki atrada un izņēma šaujamieročus, munīciju un dažādus spridzekļiem līdzīgus priekšmetus.
Veicot procesuālās darbības agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros, kas bija uzsākts saistībā ar neatļautu šaujamieroču, munīciju vai sprāgstvielu apriti, dažādos mājokļos, kas atrodas gan Daugavpils novadā, gan pilsētā tika veiktas sankcionētas kratīšanas, kuru rezultātā policijas darbinieki konstatēja un izņēma dažādus ieročus un munīciju, informē VP.
 
Pavisam kopā kratīšanās izņemtas aptuveni 300 dažāda kalibra munīcijas vienības, bises (tostarp viena ar optisko tēmēkli), mazkalibra šautene, Otrā pasaules kara laika spridzekļiem līdzīgi priekšmeti. Policija pārbauda četras personas – divus 1957., 1973. un 1981.gadā dzimušus vīriešus.
 
Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 233.panta 2.daļas. Šajā likuma pantā paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Tiks nozīmētas arī nepieciešamās ekspertīzes.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"