46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē aizturēti divi malumednieki, kas medījuši stirnas

Фото: F64
Rēzeknē aizturēti divi malumednieki, kuri bija nelikumīgi nomedījušas divas meža stirnas, informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldē.
 
 
VP informē, ka aizvadītās nedēļas nogalē Ludzas policistu rīcībā nonāca informācija par to, ka Kārsavas novadā iespējams notiek nelikumīgas medības. Saistībā ar minēto nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess.
 
Veicot izmeklēšanas pasākumus, jau pēc neilga laika tika noskaidrots, ka nelikumīgi tika nomedītas divas meža stirnas un noskaidrotas arī divas personas, kas iespējams ir saistītas ar šo likumpārkāpumu.
 
Abi aizdomās turamie vīrieši - 1976.un 1965.gadā dzimuši - tika aizturēti Rēzeknē, kur dzīvoja viens no viņiem. Turpat tika veikta arī sankcionēta kratīšana, kuras rezultātā policijas darbinieki konstatēja un izņēma divus nelikumīgus šaujamieročus, munīciju un nelikumīgi nomedītu sadalītu gaļu.
 
Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc diviem. Aizdomās turamie savu vainu izdarītājā likumpārkāpumā atzina, abiem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"