46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes novadā jaunieši ar zagtu automašīnu bēg no policijas

Фото: grani.lv
22.marta vakarā policijas amatpersonas Rēzeknes novada Maltā  pamanīja braucošu automašīnu VW Passat, kurā atradās sešas personas. Likumsargi nolēma apturēt un pārbaudīt minēto automašīnu, bet tās vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu. 
Policijas amatpersonas nekavējoties uzsāka pakaļdzīšanos, kas noslēdzās tikai Daugavpils novada Naujenes pagastā, tā kā automašīnai VW Passat beidzās degviela. Pie automašīnas stūres bija 1997.gadā dzimis jaunietis, kuram noteiktā kārtībā nav iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības, tāpat automašīnas salonā atradās pieci nepilngadīgi pasažieri. 

Likumsargi noskaidroja arī to, ka automašīna VW Passat ir nozagta šīs pašas dienas vakarā no kāda daudzstāvu mājas pagalma Rēzeknē. Automašīnas VW Passat vadītājs jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Policijā uzsākts kriminālprocess par automašīnas zādzību, kā arī sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"