46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Aizturēti jaunieši no Rēzeknes, kuri brauca ar zagtu automašīnu

Фото: ignitionlive.co.za
Šodien naktī, veicot ceļu satiksmes un sabiedriskās kārtības uzraudzību Rēzeknes novadā, ceļu policijas darbinieki apturēja automašīnu Golf, kurā brauca četri jauni vīrieši. Veicot transportlīdzekļa pārbaudi un apsekošanu, kā arī dokumentu pārbaudi, policistiem radās aizdomas par to, ka minētā 1991.gada izlaiduma automašīna lietotāju rokās nonāca likumīgi.
Turpinot informācijas pārbaudi un veicot citus operatīvus pasākumus, tika noskaidrots, ka minētā automašīna Golf šajā pat naktī tika nozagta Rēzeknes pilsētā. Savukārt nozagtas automašīnas īpašnieks tobrīd vēl nebija konstatējis savas mantas pazušanu un par zādzību uzzināja tikai no policijas. 

Policija aizturēja četras personas, kas pārvietojās ar zagtu automašīnu – 1985., 1993., 1997. un 1999.gadā dzimušus vīriešus. Daži no tiem ir nonākuši policijas redzeslokā, bet daži agrāk tiesāti. Uzsākts kriminālprocess par zādzību grupā un notiek izmeklēšana. Policija pārbauda aizturēto personu saistību arī ar citām automašīnu zādzībām Rēzeknes pilsētā un novadā. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"