46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē izņemti 20 grami narkotisko vielu

Фото: dailymail.co.uk/
Aizvadītas nedēļas nogalē Rēzeknes iecirkņa policijas darbinieki, veicot operatīvus pasākumus cīņā pret narkotisko vielu nelikumīgu apriti, Rēzeknes pilsētā aizturēja kādu 1991.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada un izņēma folija vīstokli ar augu valsts izcelsmes vielu, iespējams marihuānu. 
Sakarā ar aizdomām par aizliegto vielu lietošanu minētais vīrietis tika nogādāts medicīniskai pārbaudei. Policijā tika uzsākts kriminālprocess par narkotisko, psihotropo vielu glabāšanu. 
Turpinot izmeklēšanu, policijas darbinieki veica sankcionētu kratīšanu kādā dzīvoklī Rēzeknē, kurā atrada ap 20 gramiem augu valsts izcelsmes vielas, elektroniskus svarus un foliju. Saistībā ar šo tika aizturētas divas personas – 1990.gadā dzimusī sieviete un 1971.gadā dzimis vīrietis.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu, kas uzsākts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – par narkotisko, psihotropo vielu glabāšanu un narkotisko, psihotropo vielu glabāšanu realizācijas nolūkā. Saistībā ar notikušo policija pārbauda visas trīs minētās personas. Jāpiebilst, ka daži no tiem jau bija nonākuši policijas redzeslokā par analoģiska rakstura noziegumu pastrādāšanu.
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"