46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Skandāls: RVĢ audzēkņi, skolēnu vecāki, absolventi- ja nevaram glābt, tad varam izstāstīt

Фото: 46.lv foto kolāža
Portāla 46.lv redakcijā vērsās Rēzeknes Valsts ģimnāzijas audzēkņi, skolēnu vecāki, absolventi, kuri vēlas izteikt savu viedokli par Rēzeknes pilsētās Izglītības pārvaldes vadītāja A.Drelinga realizēto politiku attiecībā pret mūsu skolu- Rēzeknes Valsts ģimnāziju. Mēs apzināmies, ka nespējam ietekmēt Rēzeknes pilsētas domes un Izglītības pārvaldes lēmumus, tomēr mēs vēlamies vēlreiz atklāti paust savu viedokli par notiekošo.

Комментарии (20-30/64)
ja a 23.01.2015 22:17
@meh neviens jums neko neparmet. Raksts vispar ir par Izglitibas parvaldes absurdo politiku. Un ja neesi macijies RVG pakluse un nenaudi, jo tu nezini, ko un ka mes daram skola.
ssssss 23.01.2015 22:34
savu laik mācījos RVĢ, par A.Vilkasti varu pateikt tikai labāko, brīnišķīgs cilvēks un pedagogs. Būtu žēl, ja apvienotu, kur tiešām tad atgriezties absolventiem. Kas attiecas uz sagatavotību, tas ir atkarīgs tikai no paša skolēna, kurš grib tas mācās, kurš negrib sēž un degunā urbina.
bēdīgi 23.01.2015 22:52
Runas par ģimnāzijas likvidēšanu, lai cik tas nebūtu bēdīgi, aizsākās jau gandrīz no viņas dibināšanas laika. Mani divi bērni kādreiz uzsāka savas skolas gaitas 1.vsk. un tur vienmēr tika stāstīts ka ģimnāzija ir slikta skola, ka uz turieni nav jāiet mācīties. Es saprotu ka visi cīnās par skolēnu skaitu, bet vai tad vajadzēja tik nesmuki. Nu panācāt ko gribējāt un tagad jūs sauksieties RVĢ, vai nebūs kauns tagad saukties tās skolas vārdā, kuru tik ļoti nicinājāt.
bea 23.01.2015 22:59
Ko visi tā cepās par to ,nu būs rezeknes 1. ģimnāija un?,kas no tā? ģimnāzijā lielāka brīvība bija,r1v ir stingrāk.
zzzz 23.01.2015 23:04
Ğimnaziju pabeidz visi sekmigi....tikai centralizeto eksamenu rezultati parāda, kads līmenis tur ir patiesìbà. Kas saistas ar Vilkastes kungu....tad aizbega kā žurka no slīkstošā kuğa pirmais. Pie tam slepus un nevienam neko neskaidrojot. Ta dara tikai gļēvuļi. Es šaubos ka pidmēram Šidlovskas kundz visu atstatu un sizbegtu.....
pokerface 23.01.2015 23:20
Ak mans dievs! Palasīju komentārus, tie, kas noliek ģimnāziju, Jūs jau nu noteikti esat tie gudrākie un labākie, un zinu, ka ekamenos atbilžu variantus Jums skolotāji priekšā pasviež, citiem pat nav novērotāju eksāmenos vai jau uzpirkti, savukārt ģimnāzijā vienmēr ir bijuši novērotāji, kuri valkājas pa zāli, nedod dievs tu rokas ne tur noliksi! Ģimnāzija bija un būs pati labākā skola! Tā ka čitajte meždu strok, mudaki! :D
Aina 23.01.2015 23:43
Skumji lasīt komentārus. Visi tikai runā, noliek viens otru. Bet neviens nezina,kas īstenībā notiek katrā skolā,ja neesi tur mācījies, tāpēc tas baumu līmenis..diezgan skumji. Jebkurā,pilnīgi jebkurā skolā tas ir normāli,ka skolotāji palīdz skolēniem eksāmenos, pasakiet kaut vai vienu skolu,kurā tā nenotiek? Tikai šeit jau neiet runa par to, ja ir kritēriji, kas būtu jāīsteno, lai pastāvētu Ģimnāzija un ne Vidusskola, tad tie arī būtu jāievēro, gan attiecībā uz skolēnu skaitu, gan centralizēto eksāmenu līmeni. :)
xxx 24.01.2015 00:26
Nekas jau traģisks nenotiks, ģimnāzija jau tika izveidota kādreiz uz 1.vidusskolas bāzes (Ja gadījumā kāds no ģimnāzijas to aizmirsis vai nezina).Bērniem tieši būtu labāk ja mazākie būtu ģimnāzijas telpās un lielākie vidusskolas telpās, kā bija kādreiz. Rēzeknes komercskola jau arī tika likvidēta mazā skolēnu skaita dēļ un apvienota ar rēzeknes ģimnāziju. Tad gan ģimnāzijai nebija pretenziju, tā kā komercskolu daudzi izvēlējās arī no ģimnāzijas skolēni. Runājot par absolventiem, viņiem nav jāmācās vairs šai skolā. Bet tikšanās var rīkot tāpat kā to turpina komercskolas kolektīvs. Protams tas ir iespējams ja ir draudzīgs kolektīvs. Skolotāji un skolēni jau nekur nepazudīs tiks samazināts tikai administratīvais aparāts - viens direktors, sekretāre u. tml. Ja reiz neprot noturēt līmeni ar rezultātiem, tad zūd arī ģimnāzijas vērtība, tā šai skolai cik atceros zuda pašos sākumos, tikai pirmajā gadā bija vērā ņemi iestājeksāmeni, bet turpmāk varēja iestāties visi interesenti.
Ontons 24.01.2015 00:48
nav starpibas kur macities-liwbi 10-niekus nezelo
24.01.2015 01:19
1vsk Smird! Drelings lai njamā vafeli! Mērs vnk čau!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"