46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Skandāls: RVĢ audzēkņi, skolēnu vecāki, absolventi- ja nevaram glābt, tad varam izstāstīt

Фото: 46.lv foto kolāža
Portāla 46.lv redakcijā vērsās Rēzeknes Valsts ģimnāzijas audzēkņi, skolēnu vecāki, absolventi, kuri vēlas izteikt savu viedokli par Rēzeknes pilsētās Izglītības pārvaldes vadītāja A.Drelinga realizēto politiku attiecībā pret mūsu skolu- Rēzeknes Valsts ģimnāziju. Mēs apzināmies, ka nespējam ietekmēt Rēzeknes pilsētas domes un Izglītības pārvaldes lēmumus, tomēr mēs vēlamies vēlreiz atklāti paust savu viedokli par notiekošo.

Комментарии (60-64/64)
Dace Ķīsele 06.02.2015 11:22
Sprūgas laikā vidusskola bija laba. "DrelingPoplavski" strādā savās interesēs. Paldies A.Vilkastem par ieguldīto darbu, mēs to patiesi novērtējam.
RVG skolniece 17.02.2015 12:09
Es atnācu uz RVG, iejutos, iedzīvojos.. Un tagad mūs vienkārši sūta uz kaut kādu sabrukušu bomžatņiku (atvainojos par izteicienu, bet nu 1.vsk. telpas ir graujošas.) Gribēju pateikt tikai vienu: 1.VIDUSSKOLAS SKOLĒNI, ATCERATIES, JŪS NEKAD NEBŪSIET ĪSTI ĢIMNĀZISTI, JŪS BŪSIET TIKAI NIEKA NOSAUKUMS. Ar to arī apsveicu. Tāpat paliksiet niecīgi vidusskolēni.
RĞ absolvente 09.03.2015 12:16
Man nebija izvéles palikt 1.vsk màcíties vidusskolas klases, bet gribéjàs. Domàju, nav godígi runàt par senajàm Rézeknes Ğimnàzijas tradícijàm, jo, ja pareizi atceros, tad 1.vsk kàdreiz bija şí Ğimnàzija!! Man ĺoti dívaini şkita, kad atjaunoja 1.vsk, kas itkà bija atkalieguvusi ğimnàzijas vàrdu gadu iepriekş. Neredzéju toreiz loğiku. Vispàr visas senàs ğimnàzijas tradícijas bija 1.vskolà, "atjaunotà" ğimnàzija reàli bija pilnígs jaunveidojums, ar 1.vsk pieredzi tàs skolotàjos. Şo skolu apvienoşana, manupràt, ir tikai loğisks un jau sàkotnéji neizbégams iznàkums, jo jau pamatos tà IR UN VIENMÉR BIJUSI VIENA UN TÀ PATI SKOLA!! KURU MÀKSLÍGI UN BRUTÀLI SADALÍJA 98.gadà!!
asd 07.10.2022 09:44
iedzivotaja 23.01.2015 15:53
Ak, mans Dievs, kas notiek ar izglītību Rēzeknē, kāpēc neviens nejautāja skolnieku viedokli, viss ir pārāk aizdomīgi, kāpēc Vilkastei bija jāiet projām? Varēja taču palikt un strādāt!
alert(123)
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"